Вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

14 грудня 2021 року в ДСП «Екоцентр» відбувся мітинг, присвячений Дню вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. Представники профспілки та адміністрації підприємства поклали квіти до пам’ятної стели жертвам трагедії.

Мітинг відкрив генеральний директор ДСП «Екоцентр» – Кірєєв Сергій Іванович, який побажав героям-ліквідаторам та усім хто пам’ятає світ до Чорнобиля і тим, хто народився вже після катастрофи, міцності духу, здоров’я і впевненості у завтрашньому дні!

На мітингу також виступили: голова профкому підприємства – Джола Микола Сергійович, головний інженер – Євсієнко Микола Герасимович, які зазначили, що саме завдяки подвигу чорнобильців нинішні покоління можуть жити і працювати. Ми не маємо права забувати про самопожертву ліквідаторів аварії на Чорнобильській атомній електростанції. Завдяки мужності ліквідаторів, ми сьогодні живемо і розуміємо, що без самовідданого героїзму цих людей, наслідки могли б бути набагато трагічнішими. Пам’ятаємо всіх хто передчасно пішов з життя заради життя інших.

Завершили мітинг вшануванням пам’яті загиблих при ліквідації аварії на ЧАЕС хвилиною мовчання.